joi, 5 februarie 2009

EU NU STIU CITI IN OCHI

Se spune ca ochii nu mint. Se spune ca daca te uiti in ochii cuiva vezi tot ceea ce gandeste acea persoana. Cica ochii sunt reflexia sufletului. Ochii tradeaza sentimente, stari, ceea ce scoatem pe gura, ceea ce facem. Cica e frumos si ideal sa te uiti in ochii cuiva cand porti o conversatie, duci in spate un flirt, in fine, cand vorbesti cu cineva. Ochii ies in evidenta cand te uiti la chipul cuiva. Sunt de preferat nefardati, naturali, fara lentile colorate. Asta se zice si umbla vorba-n lume ca e pe bune. Ochii sunt ochi, ochii nostri suntem noi...

Da pe naiba!

Eu unul nu stiu sa citesc in ochi persoanele. Pot sa ma holbez minute-n sir in niste ochi si tot sa ma arda cum vrea persoana caruia ii apartin. Daca ochii sunt reflexia interiorului si spun cine suntem noi de fapt, de ce sunt privit urat si desconsiderat?
Gata! De-acum nu ma mai uit in ochii unei fete cand port o conversatie. Ma voi holba la sanii ei, la picioare si eventual la fund daca se va intoarce. Voi vorbi cu spatele la oameni. Ca-s cu fata sau cu spatele la ei, tot acolo is, nu? Voi cauta sa port doar ochelari de soare inchisi, pentru a nu mi se mai vedea ochii. Si asa nu or avea ce sa arate.

EU NU STIU CITI IN OCHI.PUNCT.

Niciun comentariu: