duminică, 13 septembrie 2009

MTB Local Competition Bistrita 2009

Azi mi-e lene sa scriu. Ieri a fost MTB Local Competition Bistrita, primul concurs local de downhill din Bistrita. Si cum noaptea a fost una a licorilor lui Bachus, prefer sa dau doar copy/paste, cu scuzele de rigoare, de pe site-ul http://www.urbanbistrita.ro/ . Scuza pentru intarzierea cu care postez acest articol doar azi e evidenta: N-AM AVUT TIMP! :D
Singura cale de a ma scoate e sa va asigur ca voi veni cu ceva poze de la fata locului si din concurs intr-un post ulterior. Numa sa le primesc de la "pozatori" :D.
Asadar:

Sambata, 12 septembrie, va avea loc in Bistrita primul concurs Downhill organizat in orasul nostru.Desi fondurile sunt limitate si timpul este foarte scurt, baietii s-au apucat deja de treaba in amenajarea traseului. Acest concurs se promite unul extrem de interesant atat pentru rideri cat si pentru spectatori, traseul fiind unul de viteza presarat cu rampe, turnante si alte obstacole specifice.
Concursul este organizat de Clubul de Downhill "Bistrita DH" pe Dealul Jelnei, cu finish-ul langa strandul" Codrisor.
Concursul este open, fara categorii de varsta sau tip de bicicleta, casca full-face fiind obligatorie.
Persoanele minore care vor sa participe trebuie sa se prezinte la inscrieri cu declaratia de la parinti, legalizata la un notar public.
Taxa de inscriere este de 10 Lei noi.
Miercuri, 09 septembrie 2009 va avea loc un briefing in skatepark la ora 19.
Sambata 12 septembrie 2009, incepand cu ora 10 vor avea loc inscrierea concurentilor, antrenamente oficiale, sitting run si concursul.


Niciun comentariu: