Luand putin la citit revista Kaufland de saptamana aceasta (au bancuri bune :D), am dat peste un titlu interesant, Zodia Varsatorului. M-am apucat sa citesc articolul si ce credeti? Cineva a scris despre mine in ziar :D. Am zis ca nu se poate, am luat si netul la puricat. Se pare ca lumea scrie despre mine pe unde apuca. Ma caracterizeaza, imi zic ce fac in pat, ce mananc, cum sunt cu altii, cum trebuie sa fie altii cu mine. Pe bune, e chiar futere de utere! Paranoia mea se adevereste, se stie totul despre mine. Privesc partea buna: rahatu` asta de cum sunt eu si ce pula mea vreau o sa-mi aduca gagici. Ca sunt vedeta! ;)
Ce scriu mai jos e luat de AICI , dar scrie de mine imediat ce tastezi "zodia varsator" AICI
Varsator - Zodia
20 ianuarie - 18 februarie
Semn de aer, fix (stabilitate), masculin (extrovertit), guvernat de planetele Saturn si Uranus
Verbu1 caracteristic: "a sti"
Dominanta: clarviziunea
Atuuri: intuitie, devotiunea, indemanare
Piatra norocoasã: ametistul, granatul
Metal: uraniu
Culoarea norocoasã: verde, argintiu
Ziua norocoasã: miercuri
Cifre norocoase: 4, 8
Locurile norocoase: orasele, locurile aglomerate
Planetele Uranus si Saturn dominã zodia Vãrsãtorului. Dacã în mitologia romanã, Saturn reprezenta puterea supremã si creatorul tuturor divinitãtilor, Vãrsãtorul (femeia) a mostenit eficienta, rigurozitatea si responsabilitatea. Uranus, asociat senectutii si întelepciunii divinitãtilor, asigurã acestui semn discernãmântul si tendinta spre progres. Nativi pot fi capriciosi si neconventionali, dezordonati, lenesi sau lipsiti de consistentã, însã nu le lipseste scânteia de genialitate. Saturn dominã deopotrivã Vãrsãtorul (masculinul) si Capricornul (femininul), ambele semne fiind dispuse sã canalizeze energia pentru a-si atinge scopurile; Vãrsãtorul este mai idealist si va dori realizarea propriilor aspiratii pe când Capricornul este interesat sã-si consolideze pozitia în planul socio-profesional.
Principalele caracteristici ale personalitãtii persoanelor nãscute în Vãrsãtor sunt reprezentate de absenta prejudecãtilor conventionale, inteligenta, intuitia si nehotãrârea. Nativul este independent, orientat spre normele morale si pe responsabilitate personalã.
Se poate spune cã Vãrsãtorul este un umanist, pentru cã este preocupat în mod deosebit de crearea si buna-functionare a unor organisme care sã coordoneze asistenta si protectia socialã. Numerosi nativi vor încerca sã organizeze campanii umanitare, sã colaboreze sau sã conducã institutii care sã îngrijeascã bolnavi sau sãraci sau sã militeze pentru ameliorarea nivelului de trai al celor nevoiasi.
Dacã Leul este asociat plãcerii de a trãi si a realizãrii confortului personal, Vãrsãtorul îsi va dedica energia celorlalti, filantropia fiind termenul care-l desemneazã în totalitate. Nu se va concentra doar asupra unui singur individ ci va încerca sã se dedice unor proiecte care sã priveascã comunitãti sau grupuri de persoane cu diferite disfunctionalitãti.
Varsãtorul considerã cã destinul lui este de a crea si pune în aplicare idei necesare progresului umanitãtii. Inteligent si meticulos, va depune o muncã asiduã pentru a-si punce în practicã proiectele.
Nu cedeazã cu usurintã, luptã cu îndârjire si poate fi caracterizat drept încãpãtânat. Eventualul esec al proiectelor pe care le concepe sau le deruleazã nu îl vor afecta psihic, pentru cã v-a învãta sã le priveascã cu detasare.
Este sensibil, sentimental si emotiv. Pretuieste în mod special libertatea de exprimare si manifestare, atât personalã cât si colectivã. Este imprevizibil pentru cã desi este un pacifist convins, se poate comporta brutal cu persoanele care nu-i împãrtãsesc ideile sau metodele de lucru.
Ca semn de aer, nativul va avea tendinta sã analizeze mediul înconjurãtor. În fiecare persoanã nãscutã sub semnul Vãrsãtorului se va gãsi un spirit ingenios, priceput si inventiv, preocupat de imaginarea si confectionarea unor obiecte utile si practice. Îi place sã experimenteze si sã reformeze. Original, special sau chiar excentric, nu gãseste cã este potrivit personalitãtii sale sã se aplece cu seriozitate asupra detaliilor. Are capacitatea de transpunere în lucruri practice sau în idei simple a schemelor tehnice sau a conceptiilor abstracte. Se poate spune cã este un autodidact, iar cunostiintele sale sunt vaste si complexe.
Ostil pedanteriei, lucrurilor si conceptiile comune, nutreste un interes deosebit asupra lucrurilor iesite din comun, neconventionale, originale, paranormale sau excentrice. Considerã cã unul din obiectivele vietii sale este descoperirea adevãratelor calitãti si capacitãti ale indivizilor, care sã le poatã asigura situarea corectã în societate.
Acest semn este cel al dorintei si sperantei, al sociabilitãtii si comunicativitãtii, al întelegerii si tolerantei. Iubeste viata si îi place sã trãiascã cu intensitate. Acordã o deosebitã importantã tuturor evenimentelor, chiar dacã acestea sunt neimportante. Este prietenos si altruist, si va încerca constant sã-si mãreascã numãrul cunostintelor. Nativul este sociabil si afectuos, reusind cu usurintã sã se facã simpatizat în orice circumstantã.
Curtenitor, discret si înzestrat cu dozã importantã de umor, are nevoie de recunoasterea si respectul celor care îl înconjoarã. Nu este greu de satisfãcut pentru cã nu vrea decât ca ceilalti sã-i aprecieze efortul si stãruinta, încurajându-l din când în când. Simte nevoia de a stabili contacte în plan socio-profesional, pentru cã nu poate trãi dacã nu vede cã initiativele sale sunt cunoscute si apreciate.
Independent si activ, simte permanent nevoia de a face ceva util si pe mãsura aptitudinilor sale. Sesizeazã cu usurintã sensul exact al evenimentelor însã nu are frecvent abilitatea de a lua decizii, desi în pofida etichetei de idealist se ascunde un luptãtor. Totodatã, desi are idei ingenioase sau revolutionare nu va reusi sã le punã în practicã. Pentru Vãrsãtor actiunea de a "gândi" este mai importantã decât a "executa". Evaluarea persoanelor cu care vine în contact o realizeazã mai degrabã prin intuitia sa deosebitã (bazatã si pe experientã) decât printr-o analizã profundã a naturii umane.
Este o companie plãcutã cu care puteti sã aveti frecvent discutii interesante. Vocabularul sãu este impresionabil si cunoaste sensul cuvintelor pe care le utilizeazã. Este obiectiv si inteligent, dar de cele mai multe ori nu abdicã de la ideile si principiile lui decât dacã i se prezintã argumente imbatabile, teorii sofisticate cu care trebuie sã fie de acord pânã la proba contrarã. Are reguli stabile dupã care se ghideazã si pe care le respectã cu strictete. Poate fi si indolent sau dispretuitor, poate nu în mod vizibil, atunci când argumentele sale vor fi contestate, însã de cele mai multe ori este îngãduitor cu cei din jurul sãu.
Emotiv si sentimental poate fi acaparat de pasiuni foarte violente, animându-l atât dorinta de posesiune cât si nevoia de devotement. Se poate îndrãgosti fulgerãtor însã relatia poate sfârsi la fel de rapid pe cât a început. Cautã sã gãseascã un partener care sã-i fie deopotrivã prieten si amant, si care sã-l înteleagã si care sã-l însoteascã în pasionantele aventuri sau escapade de orice gen. Doreste sã-si împãrtãseascã toate succesele si esecurile, iar partenerul sãu sã-i fie alãturi si la bine si la rãu.
Nativul dispune de o fortã intimã, este riguros si îsi cunoaste valoarea. Uneori este cam idealist si priveste cu bunã-vointã oamenii, chiar dacã acestia nu se ridicã la mãsura asteptãrile sale sau chiar îl dezamãgesc. Este conservator si inflexibil, care va fi incapabil sã recurgã la compromisuri.
Este foarte rezervat în relatiile cu cei care nu vãd si înteleg motivele actiunilor sale. Cu toate cã este tolerant si are o viziune profundã asupra vietii, câteodatã devine arogant si enervant pentru cã se încãpãtâneazã sã-si sustinã la nesfârsit punctul de vedere. Are tendinta de a-si supraevalua abilitãtile si realizãrile. Deoarece nu apreciazã îngrãdirea actiunilor sale, poate deveni un rebel nestãpânit, desi ar trebui sã recurgã mai des la diplomatie si negocieri.
Din punct de vedere fizic este seducãtor, are o tinutã atrãgãtoare si trãsãturi distinctive. Silueta sa este una atleticã, iar chipul sãu este expresiv. De obicei figura lui se detaseazã de a celorlalti prin faptul cã are fruntea latã iar bãrbia îngustã si alungitã. Vârsta si scurgerea timpului nu par sã-i afecteze chipul, prospetimea sa fizicã impresionând pe toatã lumea. Vorbeste clar si rãspicat, cu un ton amabil, poate usor autoritar. Poate fi caraterizat ca un tip echilibrat si discret, care îsi pãstreazã o dozã de mister
Desi pare retras si neinteresant, dã întotdeuna dovadã de o ingeniozitate surpinzãtoare. Tocmai din acest motiv va cãpãta eticheta de neconventional, în pofida temperamentului sãu aparent linistit. Iesirile sale la rampã nu îl vor face dependent de atentia cunoscutilor, pentru cã de obicei nu este de acord cu snobismul sau dorinta de a impresiona. Se face remarcat prin naturaletea, echidistanta si bunul sãu simt.
sâmbătă, 23 ianuarie 2010
miercuri, 20 ianuarie 2010
Leapsa despre carti, normal
Leapsa primita de la Valive , prima leapsa ce o duc la bun sfarsit :D.
1. Cand cititi, pentru a marca locul unde ati ramas cu lectura, folositi semne de carte sau indoiti pagina?!
R: Folosesc semn de carte.
2. Ati primit, in ultimul timp, o carte drept cadou si, daca da, care a fost aceasta?
R: Da, unicul volum de poezii al istoricului militar, doctor in stiinte militare, Aurel V.Pentelescu.
3. Cititi in baie?
R: Nu
4. V-ati gandit vreodata sa scrieti o carte si, daca da, care ar fi fost aceasta?
R: Am terminat un mini-roman, Am un lucru un altul mai amplu, plus zeci de poezii care sper sa le reunesc candva intr-un volum.
5. Ce credeti despre colectiile de carte de la noi?
R: Mi-e rusine sa recunosc, dar singurele colectii le detin de dinainte de `90, multumita familiei mele.
6. Care este cartea preferata?
R: In mod special nici una.
7. Va place sa recititi unele carti si care ar fi acestea?
R: Da. Am recitit Winetou de 4 ori.
8. Ce parere ati avea despre o intalnire cu autorii cartilor pe care le apreciati si ce le-ati spune?
R: Chiar nu vreau :D.Prefer sa-i citesc, nu sa-i intalnesc. Inevitabil, ii voi intalni cand mor :D
9. Va place sa discutati despre ceea ce cititi si cu cine?
R: Citesc pentru mine.
10. Care sunt motivele care va determina sa alegeti o carte pe care sa o cititi?
R: Recomandarile unor persoane.
11. Care credeti ca este o lectura “obligatorie”, o carte pe care cineva trebuie sa o citeasca?
R: O lectura obligatorie nu o mai pot numi lectura.Punct.
12. Care este locul preferat pentru lectura?
R: In dormitor, in pat.
13. Cand cititi ascultati muzica sau lecturati in liniste?
R: Prefer liniste totala.
14. Vi s-a intamplat sa cititi carti in format electronic?
R: Da, am fost pus si in situatia asta cand nu am gasit cartea in format "fizic".
15. Cititi numai carti cumparate sau si pe cele care sunt imprumutate?
R: Mai mult imprumutate decat cumparate :D
16. O carte este pentru mine… Cum ati descrie o carte?
R: Educatie!
Desi se obisnuieste a se da leapsa mai departe, eu nu o voi da. Am primit-0, si fiind egoist, n-o dau la nimeni. O tin doar pentru mine :D. Daca vreti s-o luati de la mine, anuntati-ma intai. In rest, noroc bun ;).
1. Cand cititi, pentru a marca locul unde ati ramas cu lectura, folositi semne de carte sau indoiti pagina?!
R: Folosesc semn de carte.
2. Ati primit, in ultimul timp, o carte drept cadou si, daca da, care a fost aceasta?
R: Da, unicul volum de poezii al istoricului militar, doctor in stiinte militare, Aurel V.Pentelescu.
3. Cititi in baie?
R: Nu
4. V-ati gandit vreodata sa scrieti o carte si, daca da, care ar fi fost aceasta?
R: Am terminat un mini-roman, Am un lucru un altul mai amplu, plus zeci de poezii care sper sa le reunesc candva intr-un volum.
5. Ce credeti despre colectiile de carte de la noi?
R: Mi-e rusine sa recunosc, dar singurele colectii le detin de dinainte de `90, multumita familiei mele.
6. Care este cartea preferata?
R: In mod special nici una.
7. Va place sa recititi unele carti si care ar fi acestea?
R: Da. Am recitit Winetou de 4 ori.
8. Ce parere ati avea despre o intalnire cu autorii cartilor pe care le apreciati si ce le-ati spune?
R: Chiar nu vreau :D.Prefer sa-i citesc, nu sa-i intalnesc. Inevitabil, ii voi intalni cand mor :D
9. Va place sa discutati despre ceea ce cititi si cu cine?
R: Citesc pentru mine.
10. Care sunt motivele care va determina sa alegeti o carte pe care sa o cititi?
R: Recomandarile unor persoane.
11. Care credeti ca este o lectura “obligatorie”, o carte pe care cineva trebuie sa o citeasca?
R: O lectura obligatorie nu o mai pot numi lectura.Punct.
12. Care este locul preferat pentru lectura?
R: In dormitor, in pat.
13. Cand cititi ascultati muzica sau lecturati in liniste?
R: Prefer liniste totala.
14. Vi s-a intamplat sa cititi carti in format electronic?
R: Da, am fost pus si in situatia asta cand nu am gasit cartea in format "fizic".
15. Cititi numai carti cumparate sau si pe cele care sunt imprumutate?
R: Mai mult imprumutate decat cumparate :D
16. O carte este pentru mine… Cum ati descrie o carte?
R: Educatie!
Desi se obisnuieste a se da leapsa mai departe, eu nu o voi da. Am primit-0, si fiind egoist, n-o dau la nimeni. O tin doar pentru mine :D. Daca vreti s-o luati de la mine, anuntati-ma intai. In rest, noroc bun ;).
duminică, 17 ianuarie 2010
Limita nelimitata
E bine. De ce bine? Pentru ca imi vine. Litera dupa litera, cuvant dupa cuvant, vers dupa vers, iasa tot din mine. Unii nu s-ar lauda cu asta, dar mie imi vine repede in ultima perioada. Repede, des si bun. Hai, gata cu vorba. Din aceeasi serie cu "Am visat sfarsitul lumii", Mala Brain Production prezinta "Limita nelimitata":
Gandindu-ne la moarte
Suntem jumatate morti.
2012 e un simplu an,
Voi vedeti in el ultimul
Sunteti niste idioti! Toti!
Lasa-l sa vina,
Asa va si trece
Prea multa paranoia-n voi
Nimic n-o sa arda, nimic n-o sa-nghete.
Va veti lumina-ntr-un final
Caci timpul nu sta, ci trece
Va petrece intr-o alta fiinta,
Caci sa fi maine cel de azi nu e cu putiinta.
Adevarata spaima se numeste credinta
Indoctrinati religios, acuzati evolutia din stiinta.
Tu nu esti tu, esti ei,
Esti o tinta oarba, imbatata crita.
Gandindu-ne la moarte
Suntem jumatate morti.
2012 e un simplu an,
Voi vedeti in el ultimul
Sunteti niste idioti! Toti!
Lasa-l sa vina,
Asa va si trece
Prea multa paranoia-n voi
Nimic n-o sa arda, nimic n-o sa-nghete.
Va veti lumina-ntr-un final
Caci timpul nu sta, ci trece
Va petrece intr-o alta fiinta,
Caci sa fi maine cel de azi nu e cu putiinta.
Adevarata spaima se numeste credinta
Indoctrinati religios, acuzati evolutia din stiinta.
Tu nu esti tu, esti ei,
Esti o tinta oarba, imbatata crita.
duminică, 10 ianuarie 2010
Am visat sfarsitul lumii
Am visat sfarsitul lumii
Am visat sfarsitul lumii.
Am visat sfarsitul lumii
Si n-a-nsemnat pieirea omenirii.
N-au fost tornade nimicitoare
Ci formari de sentimente rele-n sufletele noastre.
Ne-am transformat toti in zombii
Si prinsi in transa umblam toti sa facem banii.
Dar banii, cum s-a mai zis, nu aduc fericirea
In visul meu aduceau pacate grele, nimicirea.
Am visat inundatii ingrozitoare
Dar apa era de fapt popoare invadand alte popoare.
Am vazut in vis tabere goale, fara vreun picior de sinistrat
Singurii supravietuitori de pacate, faceau alt pacat.
Si incendii de proportii in noi
Treceai pe langa alti oameni si-i simteai arsi de nevoi.
Si nu nevoia de a iubi, nu asta din pacate,
Era necesar pentru ei sa traiasca cu pretul taierii altor capete.
Si treceai pe langa alti oameni si-i vedeai plini de noroi
Dar mizeria de pe ei era trauma de razboi.
Si nu razboi cu arme si bombe si munitii
Razboiul suprem se va da cu biblii, constitutii, interdictii.
In visul meu oamenii credeau doar intr-un lucru
Ca traiesc mai mult si bine daca-s singuri,
Daca-si urasc semenii de langa ei
Daca fac rau si raul ii face zmei.
Familia a ajuns doar o "se zice ca", un basm
Ne stingem incet refuzand procrearea de urmasi.
Soarele n-a mistuit planeta, n-a ars viata
Singurul loc parlit au fost invataturile si informatia.
Si-n acelasi vis cu sfarsitul lumii mai era
Seismul material final ce ne zdruncina linistea.
Am visat cum sfarsitul lumii e-n desfasurare
Pamantul si-a-nceput involuntar procesul de epurare.
Am visat sfarsitul lumii.
Am visat sfarsitul lumii
Si n-a-nsemnat pieirea omenirii.
N-au fost tornade nimicitoare
Ci formari de sentimente rele-n sufletele noastre.
Ne-am transformat toti in zombii
Si prinsi in transa umblam toti sa facem banii.
Dar banii, cum s-a mai zis, nu aduc fericirea
In visul meu aduceau pacate grele, nimicirea.
Am visat inundatii ingrozitoare
Dar apa era de fapt popoare invadand alte popoare.
Am vazut in vis tabere goale, fara vreun picior de sinistrat
Singurii supravietuitori de pacate, faceau alt pacat.
Si incendii de proportii in noi
Treceai pe langa alti oameni si-i simteai arsi de nevoi.
Si nu nevoia de a iubi, nu asta din pacate,
Era necesar pentru ei sa traiasca cu pretul taierii altor capete.
Si treceai pe langa alti oameni si-i vedeai plini de noroi
Dar mizeria de pe ei era trauma de razboi.
Si nu razboi cu arme si bombe si munitii
Razboiul suprem se va da cu biblii, constitutii, interdictii.
In visul meu oamenii credeau doar intr-un lucru
Ca traiesc mai mult si bine daca-s singuri,
Daca-si urasc semenii de langa ei
Daca fac rau si raul ii face zmei.
Familia a ajuns doar o "se zice ca", un basm
Ne stingem incet refuzand procrearea de urmasi.
Soarele n-a mistuit planeta, n-a ars viata
Singurul loc parlit au fost invataturile si informatia.
Si-n acelasi vis cu sfarsitul lumii mai era
Seismul material final ce ne zdruncina linistea.
Am visat cum sfarsitul lumii e-n desfasurare
Pamantul si-a-nceput involuntar procesul de epurare.
joi, 7 ianuarie 2010
Borne 2010
In sfarsit am dat de capat si listei "to do" pe 2010. Nu mi-am propus din start un numar fix de borne de atins, nici un numar rotund. Cate mi-au venit, atatea am formulat. Walt Disney spunea "Daca poti avea un vis, inseamna ca-l poti realiza". Nu stiu daca ceea ce mi-am propus sunt intr-un fel sau altu vise, insa tind spre realizarea lor. Gata cu palavrageala, bagam lista, cu liniuta de la capat.
1. Pastrarea locului de munca actual (vine banu, e ok :D ).
2. Drumetie la Brasov.
3. Drumetie la Predeal.
4. Participarea la Ride Down Mogosa 2010.
5. Participarea la Dorna Xtrem 2010.
6. Participarea la Drop`N Roll Parang 2010.
7. Participarea la StepDown Sinaia 2010.
8. Renovarea camerei mele.
9. Realizarea "camerei de film" (mini-cinema).
10. Achizitionarea unui video proiector.
11. Pastrarea integritatii corporale si a sanatatii interioare.
Cam astea. Nu sunt multe, insa nu prea am aspiratii inalte anul acesta. Ce se va realiza pe langa acestea e bine venit, ce nu se va realiza din acestea...macar voi fii sigur ca am incercat.
Sper ca la finalul anului in curs sa fie bifate toate punctele. Nu jumatate sau majoritatea, ci toate. E un an in care trebuie sa fim optimisti, asa sunt si voi fii si eu. E un an rotund, asa trebuie sa fim si noi, rostogolindu-ne spre aspiratiile si visele noastre.
Sanatatea sa ne-nconjoare. Multe zambete s-avem!
1. Pastrarea locului de munca actual (vine banu, e ok :D ).
2. Drumetie la Brasov.
3. Drumetie la Predeal.
4. Participarea la Ride Down Mogosa 2010.
5. Participarea la Dorna Xtrem 2010.
6. Participarea la Drop`N Roll Parang 2010.
7. Participarea la StepDown Sinaia 2010.
8. Renovarea camerei mele.
9. Realizarea "camerei de film" (mini-cinema).
10. Achizitionarea unui video proiector.
11. Pastrarea integritatii corporale si a sanatatii interioare.
Cam astea. Nu sunt multe, insa nu prea am aspiratii inalte anul acesta. Ce se va realiza pe langa acestea e bine venit, ce nu se va realiza din acestea...macar voi fii sigur ca am incercat.
Sper ca la finalul anului in curs sa fie bifate toate punctele. Nu jumatate sau majoritatea, ci toate. E un an in care trebuie sa fim optimisti, asa sunt si voi fii si eu. E un an rotund, asa trebuie sa fim si noi, rostogolindu-ne spre aspiratiile si visele noastre.
Sanatatea sa ne-nconjoare. Multe zambete s-avem!
sâmbătă, 2 ianuarie 2010
Semi-bilant 2009
Undeva la inceputul anului trecut imi propuneam o lista de dorinte si borne de atins pentru anul tocmai incheiat. Ce simplu si usor a fost de insiruit niste cuvinte ascunse-n dorinte! De ce se simte ironie in cuvintele mele? Pentru ca ironie e. Abia acum, dupa un an de zile, realizez cat de greu e sa te tii de anumite planuri ce le faci la un moment dat.
Astern iarasi acea lista, cu update-ul facut la fiecare punct.
1.Terminarea fiecarei sesiuni cu maxim 1 restanta.
2.Terminarea bike-ului pana la inceputul lui iunie. OK
3.Realizari pozitive la job. OK
4.Cucerirea unei blondine si pastrarea ei.
5.Participarea la Dorna X-treme. OK
6.Participarea la Drop `N Roll Parang.
7.Realizarea de cel putin 10 capitole la romanul "O luna".
8.Punerea pe mine a cel putin 5 kilograme.
9.Drumetie la Mogosa. OK
10.Drumetie la Predeal.
11.Drumetie la Sibiu.
12.Drumetie la Iasi.
13.Achizitionarea unui Nikon D40.
14.Participarea la un concert Veritasaga oriunde in tara.
15.Realizarea unei terase la gradina.
16.Pastrarea integritatii corporale si a sanatatii interioare. OK
Dupa cum vedeti, doar 5 puncte din cele 16 propuse in acel moment spre realizare am reusit sa le intrunesc. A fost greu, motive sunt cu gramada, insiruirea lor s-ar transforma in scuze penibile, daca stau bine si ma gandesc. In schimb, au fost lucruri care au contat intr-o oarecare buna masura, lucruri realizate fara sa existe in acea lista. Unele chiar destul de importante. Nu sunt nemultumit de mine, uneori neprevazutul isi joaca as-ul din maneca in meciul decisiv cu planificarea. Imi veti zice acea vorba, cum ca planurile de acasa nu se potrivesc niciodata cu cele din targ. Se poate. Nu stiu, eu unul nu cred in asa ceva. Fabule. Eu voi continua sa-mi propun borne de atins. Asta nu inseamna ca imi planuiesc totul. Chiar nu. Chiar sunt o persoana imprevizibila. Dar vreau ceva dupa care sa ma ghidez la o adica. Un tel. O cale.
Zilele ce vin voi lucra la lista de dorinte pentru anul ce tocmai a inceput. Si imi promit mie ca ma voi zbate mai mult sa le ating. Sunt optimist. Chiar si cu toate cacaturile din jurul meu, cele din trecut, cele care vor urma, sunt constient ca fara un suras si un pic de speranta in noi nimic n-ar avea sens.
Astern iarasi acea lista, cu update-ul facut la fiecare punct.
1.Terminarea fiecarei sesiuni cu maxim 1 restanta.
2.Terminarea bike-ului pana la inceputul lui iunie. OK
3.Realizari pozitive la job. OK
4.Cucerirea unei blondine si pastrarea ei.
5.Participarea la Dorna X-treme. OK
6.Participarea la Drop `N Roll Parang.
7.Realizarea de cel putin 10 capitole la romanul "O luna".
8.Punerea pe mine a cel putin 5 kilograme.
9.Drumetie la Mogosa. OK
10.Drumetie la Predeal.
11.Drumetie la Sibiu.
12.Drumetie la Iasi.
13.Achizitionarea unui Nikon D40.
14.Participarea la un concert Veritasaga oriunde in tara.
15.Realizarea unei terase la gradina.
16.Pastrarea integritatii corporale si a sanatatii interioare. OK
Dupa cum vedeti, doar 5 puncte din cele 16 propuse in acel moment spre realizare am reusit sa le intrunesc. A fost greu, motive sunt cu gramada, insiruirea lor s-ar transforma in scuze penibile, daca stau bine si ma gandesc. In schimb, au fost lucruri care au contat intr-o oarecare buna masura, lucruri realizate fara sa existe in acea lista. Unele chiar destul de importante. Nu sunt nemultumit de mine, uneori neprevazutul isi joaca as-ul din maneca in meciul decisiv cu planificarea. Imi veti zice acea vorba, cum ca planurile de acasa nu se potrivesc niciodata cu cele din targ. Se poate. Nu stiu, eu unul nu cred in asa ceva. Fabule. Eu voi continua sa-mi propun borne de atins. Asta nu inseamna ca imi planuiesc totul. Chiar nu. Chiar sunt o persoana imprevizibila. Dar vreau ceva dupa care sa ma ghidez la o adica. Un tel. O cale.
Zilele ce vin voi lucra la lista de dorinte pentru anul ce tocmai a inceput. Si imi promit mie ca ma voi zbate mai mult sa le ating. Sunt optimist. Chiar si cu toate cacaturile din jurul meu, cele din trecut, cele care vor urma, sunt constient ca fara un suras si un pic de speranta in noi nimic n-ar avea sens.
Abonați-vă la:
Postări (Atom)