duminică, 21 octombrie 2007

TEAMA




Nu ne e frica de nimeni...suntem in stare sa infrangem orice obstacol in viata...orice persoana...suntem tari...niste zmei...putem fi rai...putem fi niste monstrii daca vrem...putem schimba lumea...suntem niste razboinici...nimik nu ne rezista...suntem cei mai tari...n-avem sentimente...suntem orgoliosi...ne batem cu pumnul in piept cum ca noi si doar noi avem dreptate...nu avem mila...nu acordam sanse...nu credem in armistitii...calcam in picioare pe oricine se atinge sau nu de noi...nu ne e frica de nimeni...


Dar ne e teama de noi insine...

2 comentarii:

Ale_xa spunea...

super tare!!! insa sa ai in calcul ca, desi ne e teama de noi insine, niciodata nu am recunoaste, e ca un cerc vicios, si cu privire la acest lucru ne batem cu pumnul in piept si suntem orgoliosi...ne e teama sa recunoastem teama...:D cam asa sta treaba, nu?

Biletul de azi spunea...

da...asa e...suntem prea orbi sa vedem ca suntem al naibii de inspaimantati de noi insine :).de fapt nu orbi...ci naivi...naivi ptr ca...desi ne credem invulnerabili...suntem o prada ptr toti...suntem o prada ptr ca noi insine ne suntem noua o prada...deci inevitabil...daca noi ne privim slabi...altii ne vad la fel :)